Indkøbskurv: 0 varer Vis kurv
Hamburgerryg uden ben
(ca. gr.) /

Hamburgerryg uden ben

Kogning af hamburgerryg

  • 1 løg i både
  • 2 hele nelliker
  • 2 laurbærblade
  • 2 gulerødder

Fjern nettet omkring hamburgerryggen. Kog derefter hamburgerryggen i vand tilsat løg, nelliker, laurbærblade og gulerødder i ca. 45 min. Tag gryden af varmen og lad hamburgerryggen hvile i kogelagen i ca. 10 min.

Hamburgerryggen er velegnet til glasering efter kogning.

Serveringsforslag: Serveres med årstidens kogte grøntsager eller stuvet/smørdampet spinat.

Deklaration: Svinekam,lageblanding (vand, salt, dextrose, stabilitator E451, gærekstrakt, antioxidant E301, konserveringsstof E250).
 

Ugens tilbud | Hold dig opdateret

Angiv venligst en korrekt email

Slagter Theilgaard udsender hver mandag ugens tilbud på e-mail.

Se denne uges tilbud