Menu 0 Søg
Butikker

Butikker

Vores hjemmeside er at betragte som en ”net-butik”. Det vil sige, at vi har en butik Oddesundvej 25, som ligger i industrikvarteret i Kjersing, en butik Torvegade 25 i Esbjerg Midtby på Hotel Britannia, en butik Tane Hedevej 4 i Blåvand, en butik i Jægergårdsgade 90D i Aarhus og en butik på nettet. Når man bestiller varer på e-handel via vores hjemmeside, vil man som udgangspunkt altid få leveret de varer, man bestiller. De varer man bestiller på nettet, kan man tidligst afhente dagen efter, man har gennemført en bestilling, da vi ofte først skal producere de bestilte varer.

Du kan derfor ikke være sikker på, at alle de varer, vi har vist på vores hjemmeside også er at finde i butikken Oddesundvej/Torvegade/Blåvand og Aarhus, ligesom du heller ikke kan være sikker på at finde alle de varer, vi har i butikkerne Oddesundvej/Torvegade/Blåvand og Aarhus på vores hjemmeside.
 
Så vil du være sikker på at kunne få varer, set på hjemmesiden, i butikken Oddesundvej/Torvegade/Blåvand og Aarhus, vil det være en fordel at ringe dagen før afhentning og afgive en bestilling. Afhentning af bestilte varer vil kunne finde sted den følgende dag efter kl. 10.00.