Menu 0 Søg
Juletilbud

Juletilbud fra Slagter Theilgaard

Bestil julemaden i god tid og få ro i maven.

Her kan du se vores priser på julemaden.

Bestilling: Ring på 75 47 10 11, så finder vi det rigtige valg til dig.

 

Ænder

  1. And89,00 kr./kg (ovnklar)
  2. Cherry Valley and (frost)55,00 kr./kg

Størrelser:

  1. Mellem 3 og 3½ kg 3-4 pers.

Se stegevejleding

Stegt and

  • Forstegt and ca. 3,5 kg
  • inkl. andesauce 800 ml og andefedt 150 gr.
  • Pris 425,-

Kalkuner (fransk)

  1. Kalkun75,00 kr./kg
  2. Farseret kalkun89,00 kr./kg
  3. Udbenet kalkun89,00 kr./kg

Størrelser:

Ring til os på 75 47 10 11 og få råd om valg af størrelse på kalkuner.

Se stegevejleding

Gæs

  1. Gåsesteg99,00 kr./kg

Størrelser:

  1. 5,5 - 6 kg4-6 pers.

Se stegevejleding

*Alle størrelser er vejledende, da vægten på fjerkræ varierer.

 

Bestilling: Ring på 75 47 10 11, så finder vi det rigtige valg til dig.

 

Stegevejledninger

Farseret kalkun

  1. Lille (4,5 kg):3½ time
  2. Mellem (6 kg):4 timer
  3. Stor (8½ kg):4½ - 5 timer

Læg det vedlagte stykke svinespæk på kalkunens bryst. Steg derefter den farserede kalkun i ovnen som angivet ovenfor ved 160° eller til farsen har en kernetemperatur på 76° - 78°.

Fjern svinespækket den sidste time af stegetiden, så brystet kan nå at få farve.

Ænder

Steges i en forvarmet ovn i ca. 2 timer ved 180°.

Gæs

Steges i en forvarmet ovn i ca. 3½ time ved 160°.