Menu 0 Søg
Slagter Theilgaard

Slagter Theilgaard - Et Esbjergensisk familiefirma

Slagter Theilgaard A/S blev grundlagt for mere end 50 år siden af Erhardt Theilgaard. I 1996 byggedes nye og moderne lokaler i industriområdet i Kjersing, og samtidig skete et generationsskifte som betyder, at brødrene Poul og Viggo Theilgaard i dag driver virksomheden.

Slagter Theilgaard A/S er en kødforarbejdningsvirksomhed, som i dag tæller omkring 60 medarbejdere. Vi beskæftiger os med opskæring og forædling af både svine-, kalve- og oksekød.
Vore produkter afsættes til hoteller, restauranter, cateringvirksomheder og offentlige institutioner. Vi har endvidere en eksportafdeling, som udgør ca. 50% af vores samlede omsætning.
Private kunder har også mulighed for at handle, idet vi har 4 butikker, hvoraf de 2 er beliggende i Esbjerg, 1 beliggende i Blåvand og 1 i MP Bruuns Gade i Aarhus.

Vores målsætning er at kunne leve op til vore kunders krav og ønsker for derigennem at blive oplevet som en seriøs og professionel leverandør.
Vi er en såkaldt nicheproducerende virksomhed, hvilket betyder, at vi hurtigt kan omstille vores produktion efter vore kunders ønsker og behov.
Vi opererer i det daglige i moderne faciliteter, som gør det muligt at honorere de stadig større krav, som stilles fra de offentlige myndigheder.
Virksomhedens autorisationsnummer er  DK 872.