Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Fransk mørbrad med frisk løvstikkepesto

Fransk mørbrad med frisk løvstikkepesto

4 personer

Skyl og slyng løvstikken tør. Kom løvstikke, presset hvidløg, revet parmesanost, hakkede nødder og salt i en blender. Kør og tilsæt olien gradvist, mens der blendes til en pesto.

Skær baguetten igennem på langs. Pensl med løvstikkepesto. Mørbraden lægges på og der lukkes med baguetten. Pak baguetten i bacon og bind kødsnor omkring. Grill mørbrad i baguette ved indirekte grill i ca. 25 minutter.

Pestoen holder sig fint en uges tid, hvis den hældes på et glas med låg og opbevares i køleskabet.

Ingredienser:

  • 1 baguette (i samme længde som mørbraden)
  • ½ svinemørbrad flækket på langs
  • 3 spsk. løvstikkepesto
  • 10 skiver bacon

Løvstikkepesto:

  • 1 bundt løvstikke
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g parmesan
  • 1 dl hasselnødder eller mandler
  • 2 tsk. salt
  • 3-4 dl. olivenolie

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Mørbrad
    1 stk. (450 g)
    65,25 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook