Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Oksespyd af flanksteak med chimichurri

Oksespyd af flanksteak med chimichurri

4 personer

Halvér/flæk flanksteaken, hvis den er for høj. Skær kødet i strimler på langs og kom det i en skål. Hæld olivenolie og citronsaft over. Pres hvidløgene, hak rosmarin og kom det i skålen til kødet. Krydr med salt og peber og massér kødet godt ind i marinaden. Lad det marinere et par timer.

Sæt kødet på grillspyd. Grill spydene ved direkte varme i 10 - 15 minutter.

Chimichurri er en slags salsa, hvor det er krydderuter, der giver den gode smag. Den smager fantastisk til grillet kød og kan fortyndes med lidt olie eller vand, hvis man ønsker en mere flydende konsistens.

Hak krydderurterne. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Pres hvidløgene og bland med alle de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

Ingredienser:

  • 1 flanksteak

Marinade:

  • ½ dl olivenolie
  • Saft af en citron
  • 2 fed hvidløg
  • 3 kviste frisk rosmarin
  • Salt og peber

Chimichurri:

  • 1 bundt løvstikke
  • ½ bundt persille
  • ½ bundt koriander
  • 1 rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • ½ dl rødvinseddike
  • Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Flanksteak, hvidløg/rosmarin marineret
    1 stk. (500 g)
    59,50 kr.
    Se mere
  2. Flanksteak, Mexican Fajita marineret
    1 stk. (500 g)
    59,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook