Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Rosmarinrøget grillkotelet

Rosmarinrøget grillkotelet med spicy rød salt med sommerens bær

4 personer

Koteletter: Pensl koteletterne med akaciehonning og ryg dem over bøgesmuld blandet med tørret rosmarin i ca. 1 time. Frisk rosmarin kan tørres i ovnen og derefter lægges i smuldet.

Koteletterne er derefter klar til at komme en tur på grilllen i 10 - 12 minutter ved indirekte varme.

Salat: Skyl jordbærene, nip dem og halvér.

Halver tomaterne. Flæk chilien, skrab kerne ud og hak chilien fint. Vend jordbær med hindbær, tomater, chili og løvstikke.

Massér granatæblet og skær top og bund af. Del det i kvarte og tag kernerne ud med en ske.

Vend granatæblestykkerne i salaten og stænk med olivenolie og eddike efter smag.

 

Ingredienser:

  • 4 svinekoteletter
  • ½ dl akaciehonning
  • Tørret eller frisk rosmarin

Spicy rød salat:

  • 1 bakke jordbær
  • ½ bakke hindbær
  • 1 bakke cherrytomater
  • 1 rød chili
  • 1/4 bundt løvstikke
  • 1 granatæble
  • olivenolie
  • Æbleeddike

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Koteletter uden ben
    1 stk. (150 g)
    22,95 kr.
    Se mere
  2. Koteletter med ben
    4 stk. (1000 g)
    90,00 kr.
    Se mere
  3. Skinkeschnitzler
    1 stk. (175 g)
    22,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook