432 v27

Hjemmelavet sylte

8-10
2½ timer
Middel

Fremgangsmåde

Kødet sættes over i koldt vand. Det skal kun lige dækkes af væde og koges sammen med larubærblade i ca. 2 timer. Husk at skumme suppen.

Når kødet er mørt, skal det kunne pilles fra benene. Gem suppen fra kødet.

Fjern sværen, skær kødet ud i mindre stykker og kom det op i et fad. Pisk krydderier og løg i 3-4 dl. suppe. Læg husblads i blød i koldt vand og tag det op efter 5-10 min. Læg det i en skål og sæt det over en gyde eller lignende med varmt vand så det smelter. Rør herefter husbladsen op i suppen. Fordel supen godt med kødet så det sækker og kom det i forme.

Stil det i køleskabet til det bliver stift.

Ingredienser

  • 1 svineskank
  • 1½ kg svinebov
  • 1 finthakket løg
  • 30 g salt
  • 6 g peber
  • 2 g allehånde
  • 2 g nelliker
  • 2 laurbærblade
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden