Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Glaseret sprødt svinebryst i mørk øl

Glaseret sprødt svinebryst i mørk øl

4 personer

Fremgangsmåde

Svinebrystet skæres i 4-5 cm tykke skiver. Rids sværen på tværs, gnid med groft salt og kværnet peber. Braiseres i ovnen i bradepande eller fad med øl og urter ca. 2½ time ved 170°C. Det er vigtigt, at der er væde i bradepanden under hele tilberedningen. Sæt til sidst sværen under grill til den bliver sprød. Hold øje med sværen undervejs.

Server evt. med nogle gode ristede skiver rugbrød.

Ingredienser:

Ingredienser

- 1,5 kg svinebryst med svær

- 1/4 bundt timian

- 2 æbler groft skåret

- 2 løg i store tern

- ½ hvidløg i hele fed

- 75 cl. mørk øl

- groft salt og peber

- evt. ristet rugbrød til servering

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook