Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Unghanebryst i lag med jordskokker

Unghanebryst i lag med jordskokkker

4 personer

Fremgangsmåde

Brysterne lægges i et fad og ca. 2 dl. øl hældes ved, så det står ca. halvt op ad brysterne. Læg løg, rosmarin og gulerødder ved og sted i ovnen ved 170°C i 40-45 minutter. Hæld tranebær ned i en lille kop og hæld øl i, til de er dækket. Lad dem stå og trække her i ca. 1 time. Kog jordskokkerne og kartofler til mos. Vend som det sidste de ølsyltede tranebær ned i mosen. Nu skæres brysterne let på skrå og anrettes lagvis med en skefuld mos. Slut af med kød på toppen og en kvist rosmarin.

Ingredienser:

Ingredienser

- 4 stk. unghanebryst

- 400 gr. jordskokker uden skræl

- 600 gr. kartofler

- 1 spsk. tørrede tranebær

- 6 skalotteløg i halve og uden skal

- 2 flækkede gulerødder

- 75 cl. mørk øl

- 3 kviste rosmarin

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook