Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kamsteg med rødbeder

Kamsteg med glaserede rødbeder m/æbler og friskrevet peberrod

4 personer

Gnid salt og peber på fedtlaget og læg stegen i et ildfast fad og steg den ved 150° i ca. 3 timer. Den bliver super mør og saftig og fedtet bliver stegt sprødt.

Skær rødbederne i mundrette stykker og læg dem i kogende vand. Kog dem 10-12 minutter. Afdryppes og koges ind med balsamico og honning. Hold øje med, at blandingen ikke brænder væk. Balsamico skal koges ind sammen med rødbederne til det nærmest har en konsistens som sirup i gryden. Tilsæt smørret som det sidste og vend rødbederne rundt, så de forbliver blanke. Anret i en lille skål, drys æbler i tern over og riv peberrod ud over som det sidste. Kan serveres til alle typer kød.

Ingredienser:

  • 2 kg kamsteg med ben uden svær
  • salt og peber

Glaserede rødbeder

  • 4 store skrællede rødbeder (½ kg)
  • 20 g. smør
  • 1 dl. balsamico
  • 2 spsk. honning
  • 1 æble i små tern
  • Frisk revet peberrod

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Svinekam med ben, ridset
    1400 g
    104,92 kr.
    Se mere
  2. Svinekam uden ben, ridset
    1500 g
    127,44 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook