Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Lammeskank med chorizo

Rødvinsbraiseret lammeskank med chorizopølse

4 personer

Brun skankerne af i en gryde og hæld hele grydens indhold over i en stegeso. Tilsæt chorizopølse, løg, porrer, krydderurter og rødvin.

Lad det simre under låg i 3 timer ved 160°. Så falder kødet nemt fra benet. Den sidste halve time tilsættes kartoflerne, som vil "suge" den gode sky til sig.

Råmarinerede agurker: Alle ingredienser vendes sammen og kan serveres til alle typer retter, hvor det friske og sprøde fra agurkerne går godt i spænd sammen med tunge retter.

Ingredienser:

  • 4 lammeskanker
  • 600 g kogte kartofler i skiver
  • 100 g chorizopølse i skiver
  • 1 løg i grove tern
  • 1 porrer skåret i 2 cm ringe
  • 1 flaske rødvin
  • Friske krydderurter (rosmarin, timian og persille)

Råmarinerede agurker

  • 2 agurker uden kerner skåret i grove stykker
  • ½ dl hvid balsamico
  • 2 spsk. flydende honning
  • 1 bundt dild
  • Groft peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Lammeskanker 2 stk.
    1 pakke
    107,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook