Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Oksebryst med bacon

Oksebryst med håndskåret bacon og hele peberkorn

4 personer

Oksebryst i skiver lægges i en stegeso eller ildfast fad, drysses med salt og alle ingredienser hældes hen over.

Sættes i en forvarmet ovn i 3 - 3½ time ved 160°.

Vær opmærksom undervejs og tilsæt evt. yderligere øl eller vand.

Kartoflerne steges gyldne i smør og olie. Drys med salt og peber og hakket persille.

Ingredienser:

  • 1,2 kg oksebryst skåret i 3-4 cm tykke skiver
  • 5 skalotteløg i grove stykker
  • 1 spsk. hele peberkorn
  • 4 laurbærblade
  • 6 persillestilke
  • 150 g bacon i grove tern
  • 4 kviste timian
  • 1 mørk øl

Pommes risolles

  • 1 kg små kogte kartofler
  • 75 gr smør
  • ½ dl olie
  • Salt og peber
  • Persille til pynt

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Oksespidsbryst u/ben
    1000 g
    95,00 kr.
    Se mere
  2. Kalvespidsbryst uden ben
    1000 g
    98,00 kr.
    Se mere
  3. Tørsaltet bacon i tern
    1 pakke (250 g)
    37,50 kr.
    Se mere
  4. Bacon i tern
    1 pakke (250 g)
    27,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook