Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Rødvinsbraiseret oksesteg

Rødvinsbraiseret oksesteg med persillekartofler

4 personer

Brun stegen af sammen med urterne. Hæld rødvin ved og læg låg på. Lad retten simre i ovnen i 2½ - 3 timer ved 150°.

Sigt evt. skyen fra og kog den ind. Den kan nu jævnes til passende konstistens.

Persillekartofler: Kog kartoflerne møre og hæld vandet fra. Vend dem i lidt smør og drys hakket persille over.

Ingredienser:

  • 1,2 kg oksesteg af tykkam 
  • 1 flaske rødvin
  • 2 stængler bladselleri skåret i mindre stykker
  • 2 gulerødder i mindre stykker
  • 2 løg groft skåret
  • 2 hele hvidløgsfed
  • 1 porrer i skiver

Persillekartofler

  • 1 kg kartofler
  • 1 bundt persille
  • 25 g smør

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Oksesteg til gryde
    1000 g
    95,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook