Menu 0 Søg

Slagter Theilgaards persondatapolitik

Hos Slagter Theilgaard passer vi godt på dine data, og deler dem aldrig med andre, med mindre, du har givet os lov, eller der er et andet retligt grundlag for behandlingen af dine personoplysninger - eksempelvis til opfyldelse af retlige forpligtelser.

Vi har aldrig solgt og vil aldrig sælge dine oplysninger til tredjeparter. Vores politik er, at vi udelukkende bruger dine data til at give dig den bedste købsoplevelse.

Nedenfor beskrives hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger og anvender vores hjemmeside.

1. Vores indsamling af personoplysninger

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Dine personoplysninger giver os mulighed for at give dig en god og relevant service. Når du er kunde hos os, accepterer du de behandlinger af din personoplysninger, der er nævnt i denne persondatapolitik, hvilket omfatter:

1.1 Oplysninger til brug for levering af varer

Når du foretager et køb hos os, opgiver du selv oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail. Disse oplysninger bruger vi til at kunne levere varer til dig og for at kunne informere dig om ændringer eller forsinkelser i din levering. Disse oplysninger bruges også i tilfælde af tilbagekaldelser eller andre lovpligtige forhold i forhold til de varer, du har købt.

Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du muligvis ikke få leveret varer fra Slagter Theilgaard.

1.2 Oplysninger køb og levering af varer og tjenester

Vi bruger dine personlige oplysninger om køb og levering af varer og tjenester til, at vi kan identificere hvilke varer der bliver solgt flest af, hvornår på årstiden mv. for at sikre, at vores kunder får de mest relevante vareanbefalinger. Informationerne bruges også i forbindelse med informationer som tilbagekaldelser m.m.

1.3 Andre oplysninger du selv har opgivet på hjemmesiden

Andre oplysninger du selv har opgivet på hjemmesiden for at sikre relevant kommunikation fra os. Det kan være f.eks. køn, fødselsdato, husstandens sammensætning, særlige hensyn (fx allergener), kæledyr, varepræferencer (fx økologi). Disse informationer bruger vi udelukkende til statistik og de formål nævnt ovenfor under punkt 1.2.

1.4 Oplysninger om din adfærd på hjemmesiden

Vi indsamler informationer om din adfærd, når du besøger Slagter Theilgaards hjemmeside, hvilket omfatter oplysninger omkring din adfærd på hjemmesiden, såsom hvilke sider du har 

besøgt, i hvilken rækkefølge og hvor du har klikket. Disse bruger vi til at sikre, at vores kunder får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for at optimere vores hjemmeside.

Dette omfatter også oplysninger, der eksempelvis sendes fra din telefon, tablet, eller computer. Dette kan være oplysninger om din enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af vores hjemmeside. Disse personoplysninger indsamles via cookies, tracking-url'er, beacons m.v.

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen (fx i relation til statens sikkerhed).

Vi anvender dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Når du er kunde hos os, accepterer du den måde vi behandler dine personoplysninger på, hvilket du kan læse mere om i dette afsnit.

  • Dine stamoplysninger (navn, adresse, telefonnummer og mail) bruges i forbindelse med bestilling og levering af dine varer. Kun dit navn og adresse deles med den chauffør, der foretager leveringen. Chaufføren har kun adgang til dit navn og adresse under selve leveringen. Skal vi kontakte dig i forbindelse med ordren, sker dette kun fra vores kundeservice. Dit telefon nummer og mail adresse deles ikke med andre uden dit samtykke.
  • Oplysninger om dine køb og levering af varer og tjenester, dit telefonnummer og mail bruges i forbindelse med tilbagekaldelser og andre lovpligtige informationer, fx i relation til fødevaresikkerheden. I den forbindelse vil du blive kontaktet af Slagter Theilgaards kundeservice, og oplysningerne deles ikke med andre.
  • I forbindelse med dit køb opgiver du dine kortoplysninger. Vi opbevarer ikke de fulde kortoplysninger. Hvis du vælger at gemme et kort til fremtidige betalinger, gemmer vi kun de sidste 4 cifre af dette kort. Kortet opbevares og behandles hos betalingsbehandleren, DIBS Payment Services A/S (Edvard Thomsens Vej 10, 6., 2300 København S. CVR-nr. 21 15 89 09).
  • Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik, bruges til at identificere dine favoritter og til at anbefale de mest relevante varer til dig og til at vise dig de mest relevante budskaber til dig. I den forbindelse deles dine varekøb med Quantity Digital ApS, Murervej 7B, 6710 Esbjerg V, CVR-nr. 36043156. Quantity Digital kan ikke føre oplysninger tilbage til dig eller til dine persondata, da oplysningerne er anonymiseret.
  • Kun helt bestemte ansatte hos Slagter Theilgaard får adgang til de data, og bruges kun til at sikre, at du får den bedst mulige service.
  • Dit kunde-ID, mailadresse, postnummer og adfærdsdata kan gemmes i Google Cloud. Vi benytter Google Cloud til at aggregere dine data og behandle dem, så vi bedre kan vise dig anbefalede produkter på hjemmesiden og i vores markedsføring. Disse data er lagret i EU, og kun betroede medarbejdere hos Slagter Theilgaard adgang hertil.
  • Din adfærd på Slagter Theilgaards hjemmeside bruges til at lave adfærdsanalyse igennem statistik via Google Analytics. Er du logget ind, bruger vi Google Analytics til at gemme disse hændelser med dit kunde-ID. Dit kunde-ID kan ikke henføres til dine persondata af Google. Disse data og statistikker er gemt i Googles datamiljø og er lagret indenfor EU.
  • Har du givet samtykke til nyhedsbrev på mail, bruger vi din e-mail til at sende e-mails, som du har givet samtykke til.

3. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os jf. punkt 10.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, skal du være opmærksom på, at du ikke længere kan benytte Slagtertheilgaard.dk.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

4. Opbevaring af persondata

Vi gemmer dine persondata i 5 år efter, du sidst har handlet hos os. Dette gør vi for at sikre at du får en god og relevant kundeoplevelse, når du vender tilbage for at handle hos os. Vi gemmer også dine fakturaer i 5 år plus løbende år i henhold til regnskabsloven.

Har du ikke handlet i 5 år, vil alle dine data blive anonymiseret, og dine personhenførbare data vil blive slettet. Din kundeprofil vil ligeledes blive lukket.

5. Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

6. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Du kan gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du vil have slettet dine personoplysninger, skal du kontakte kundeservice, enten på telefonen eller ved at sende en mail til info@slagtertheilgaard.dk. Nogle data såsom fakturaer vil vi beholde i henhold til regnskabsloven og andre lovmæssige hensyn. Dette ville ikke blive brugt på nogen måde.

Beder du om at modtage dine personoplysninger skal du kontakte info@slagtertheilgaard.dk.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte info@slagtertheilgaard.dk.

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os eller klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk

7. Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside.

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vilkårene for afgivelse af samtykke i afsnit 3 nedenfor. Vi kan bruge eller bruger bl.a. cookies til at:

  • Se hvilke sider, du har besøgt, og til at genkende dig fra besøg til besøg, sådan at vi kan forbedre vores kendskab til dig, og bl.a. vise dig mere relevant indhold og markedsføringsmateriale.
  • Opsamle statistik for trafikkilder og besøg på vores hjemmesider for at gøre dem mere brugervenlige.
  • Gennemføre konkurrencer og kampagner.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Find en vejledning til at slette eller blokere cookies på minecookies.org/cookiehandtering

Du kan klikke her, for at administrere din accept:
Acceptér cookies | Afvis cookies | Nulstil indstilling

8. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider eller for de procedurer, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger.

9. Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

10. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Slagter Theilgaard A/S

CVR: 19639797
info@slagtertheilgaard.dk
Tlf. 75 47 10 11

Oddesundvej 25

6715 Esbjerg