Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Bacon-kål med æbler og øl ala Claus Holm

Bacon-kål med æbler og øl ala Claus Holm

3-4 personer

Kom bacon, svinemørbrad og pølser i bunden af gryden/panden og brun det af. Kom herefter 2 lag bacon, kål, løg og æbler ved. Tilsæt brun farin, øl, honning og krydderier.

Lad det syde i 15 minutter under låg, hvor du vender det hele rundt. Man må gerne lade det stå en time. Jo længere tid desto mere smager det.

Serveres med øl, sennep og rugbrød.

Ingredienser:

  • 100 gr. tørsaltet bacon
  • 4 stk. italienske brunchpølser
  • 200 gr. svinemørbrad i tynde skiver
  • 1 spidskål groft skåret
  • 1 stk løg skåret i både
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 stk. æbler
  • 1 flaske mørk øl
  • 2 dl. havtorn appelsinsaft
  • 100 gr. grønkål
  • Lidt groft lakrids

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Tørsaltet bacon
    1 stk. (250 g)
    32,25 kr.
    Se mere
  2. Mørbrad
    1 stk. (500 g)
    57,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook