Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kartoffelmousseline og karamelliserede minigulerødder

Kartoffelmousseline og karamelliserede minigulerødder

4 personer

Skræl kartoflerne og kog dem møre i rigeligt vand uden salt. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe af i gryden.

Smelt 250 gr. af smør i en gryde og tilsæt fløden. Mos kartoflerne med den varme blanding. Passeres evt. gennem en sigte for en fin konsistens. Smages til med revet muskatnød, salt og peber og fordel i små cocotter.

Vask gulerødderne og skær dem igennem på langs. Kom rørsukker på en varm pande.

Når sukkeret er smeltet kommes resten af smørret på og bruner let. Tilsæt gulerødderne og lad dem karamellisere i 4-5 minutter.

Fantastisk tilbehør til f.eks. kogt oksebryst.

Ingredienser:

1 kg. kartofler - gerne melede

300 gr. smør

2 dl. piskefløde

revet muskat

salt og peber

12 små gulerødder med top

2 spsk. rørsukker

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook