Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Rodfrugtemos og syltede løg

Rodfrugtemos og syltede løg

4 personer

Rodfrugtemos: Skræl kartofler, knoldselleri, gulerødder og persillerod og skær dem i grove tern.

Kog kartofler og rodfrugter møre. Kasser kogevandet.

Smelt smørret, tilsæt mælken og varm op.

Mos rodfrugterne med smør og mælk og vend creme fraiche og hakket persille i.

Syltede løg: Pil løgene og halver dem.

Kog vand, sukker og æbleeddike op i en gryde og kog perleløgene i ca. 1 min. heri.

Tag gryden af varmen og afkøl løgene i lagen.

Ingredienser:

500 gr. bagekartofler

200 gr. knoldselleri

4 gulerødder

1 persillerod

4 spsk. creme fraiche 38%

4 dl. sødmælk

50 gr. smør

3 stængler hakket persille

25 stk. perleløg

200 gr. sukker

4 dl. vand

4 dl. æbleeddike

salt og peber

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook