Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Rucola med druer og gedeost

Rucola med druer og gedeost

4 personer

Skyl go slyng rucola tør. Halver druerne. Skær pærerne i kvarte, fjern kernehus og skær pærerne i juliene. Rist nødderne i ovnen ved 160°C i 12 min. og lad dem afkøle. Hak nødderne.

Skær gedeosten i skiver på en halv centimeter og rist osten på en tør, varm pande et kort øjeblik på hver side, eller karameliser dem let med en brænder.

Vend rucola med druer, pærer, ost, honning og olie. Drys til sidst med nødderne.

Ingredienser:

1 bakke rucola

200 gr. røde druer uden sten

2 pærer

200 gr. gedeost (gerne rulle)

50 gr. mandler

2 spsk. akacie honning

2 spsk. olivenolie

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook