Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Indbagt farsbrød m/hvidløg, spinat og Ricotta

Indbagt farsbrød m/hvidløg, spinat og Ricotta

4 personer

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, løg, presset hvidløg og derefter Ricotta. Smag til med salt, peber, cayennepeber og muskatnød. Stil farsen i køleskab indtil grøntsagerne er gjort i stand. 

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits spinaten i ca. 2 min. Tilsæt fløde, salt og peber. Lad spinaten koge ved kraftig varme og under omrøring i 3-5 min. Smag til.

Skrub kartoflerne. Løg og kartofler skæres igennem og lægges med snitfladen opad i bradepanden sammen med farsbrødet. Snitfladerne pensles med olie og drysses med salt og evt. timian.

Farsen formes til et brød, som sammen med spinaten pakkes ind i butterdej og pensles med sammenpisket æg.

Farsbrød og grøntsager bages i ovnen ved 180° i ca. 45 minutter.

Ingredienser:

  • 500 g. hakket kalve- og svinekød
  • 1 hakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g. Ricotta
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 knivspids revet muskatnød
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • 25 g. smør
  • 100 g. frisk spinat
    evt. babyspinat 
  • 1½ dl. fløde
  • 2 pl. butterdej
  • 1 æg til pensling

 

  • 800 g små, faste kartofler
  • 4 mellemstore løg
  • 1 tsk olie
  • salt
  • evt. lidt timian

Tilbehør

  • 300 g ærter eller tomater i skiver

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket kalve- og svinekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    29,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook