Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Klassisk pariserbøf med rå æggeblomme

Klassisk pariserbøf med rå æggeblomme

4 personer

Fordel oksekødet på brødskiverne i et jævnt lag. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne, først med kødsiden nedaf i ca. 2 min. derefter med brødsiden nedad i ca. 2 min. Læg pariserbøfferne på en plade med bagepapir og drys med salt og peber. Bag alle pariserbøfferne færdige midt i ovnen ved 200° i ca. 10 minutter.

Anret rødbeder, kapers, rødløg  og revet peberrod i skåle hver for sig, og server tilbehøret sammen med de varme pariserbøffer.

Hæld til sidst de rå æggeblommer over de færdiganrettede pariserbøffer.

Ingredienser:

  • 600 - 800 g. hakket okekød
  • 4 skiver groft franskbrød
  • 50 g. høvlet peberrod
  • 4 spsk. kapers uden lage
  • 1 finthakket rødløg
  • 150 g. hakkede, syltede rødbeder
  • 4 rå æggeblommer
  • 30 g. smør eller olie

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket oksekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    32,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook