Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Krydderkrebinetter i kål m/cremet urte risotto

Krydderkrebinetter i kål m/cremet urte risotto

4 personer

Krydderkrebinetter: Franskbrødet blendes og lægges i blød i fløden.

Rør farsen med salt, og tilsæt derefter det opblødte brød. Smag derefter til med hvidløg, chili, paprika og peber.Stil farsen i køleskab til den skal bruges. 

Fjern de yderste blade på hvidkålen. Læg kålen i kogende vand 4-5 minutter, tag den op og tag forsigtigt de 8 yderste blade af en ad gangen. Læg kålbladene 3-4 minutter i kogende vand til de er bløde. Lad dem dryppe af i en si. Skær det nederste grove stykke af midterribben uden at bladene går i stykker. 

Bred kålbladene ud på et spækkebræt og fordel farsen på midten af hvert blad. Pak kålen om farsen og bind evt. om pakkerne med en kødsnor. Steg kålpakkerne i ovnen ved 200° i ca. ½ time. 

Risotto: Pil løget og hak det. Smelt smørret i en gryde. Lad først løgene blive gyldne heri, så risene. Tilsæt bouillon og lad det koge ved svag varme under tætsluttende låg i 12 min. Tag gryden fra varmen og lad risene stå endnu 12 min. under tætsluttende låg.

Sæt gryden tilbage på varmen og tilsæt grønsagerne og parmesanosten. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.

Ingredienser:

  • 500 g hakket svinekød
  • 2 skiver franskbrød
  • 1½ dl. fløde
  • 2 fed hakkede hvidløg
  • 1/4 rød chili i små tern 
  • ½ tks.paprika
  • 1-1½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 hvidkål

 

  • 3 dl. parboiled ris
  • 25 g. smør
  • 5½ dl hønsebouillon
  • 1 rødløg i tynde både 
  • 1 porre i tynde strimler
  • 2 gulerødder i tynde strimler
  • 1 rød/gul peber i strimler
  • 100 g. revet parmesanost

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket svinekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    29,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook