Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Ost/baconpølser

Ost/baconpølse med nye kartofler med rygeostcreme

4 personer

Kartoflerne skrubbes godt, koges møre med salt og skæres i skiver eller mindre stykker med skræl på. Agurken halveres, udkernes og skæres i små terninger. Toppen skæres af radiserne og de skæres i kvarte. Gem lidt radiser og agurk til pynt. Purløget klippes i små stykker. Alle ingredienserne til cremen røres sammen. Cremen blandes med grøntsagerne, salaten smages til og purløget og radiserne drysses over.

Ingredienser:

  • Ost/baconpølser
  • 600 gr. nye kartofler
  • 200 gr. agurk (½)
  • 1 bundt radiser
  • 3 spsk. klippet purløg
  • ca. 170 gr. rygeost 5% eller 10%
  • 2 dl. cremefraiche 9%
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. sukker
  • salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Ost/bacon pølser
    1 pakke (4 stk)
    29,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook