Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Vesterhavsgriller

Vesterhavsgriller m/bulgursalat med abrikoser og mandler

4 personer

Skold og smut mandlerne. Rist dem på en tør, varm pande, til de har fået farve og er blevet sprøde. Lad dem afkøle.

Kog bulgur i bouillon ca. 10 minutter eller efter anvisningen på pakken.

Skær abrikoserne i strimler. Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i mindre stykker. Skær tomaterne i stykker. Skær forårsløgene i strimler.

Bland olie, citron, salt og peber. Rør bulgur og persille i. Vend mandler, abrikoser, agurk, tomater og løg i og server.

Ingredienser:

  • Vesterhavsgrillere
  • ½ dl. mandler
  • 4 dl. bulgur (160 gr.)
  • 4 dl. grønsagsbouillon
  • 4 tørrede abrikoser
  • ½ agurk
  • 2 tomater
  • 2 forårsløg
  • 1/4 dl. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. salt
  • frikskværenet peber
  • ½ dl. bredbladet persille

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Vesterhavspølser
    1 pakke (6 stk)
    47,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook