Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Beef Brisket med grillede majs og kartoffelsalat

Beef Brisket med grillede majs og kartoffelsalat

4 personer

Brun Farin, salt, peber og presset hvidløg blandes sammen med Cola. Marinaden fordeles på oksebrystet og lægges i en lukket pose. Lad kødet marinere i ca. 48 timer.

Oksebrystet tilberedes i en lukket grill ved indirekte varme ved 78°- 80° i 10-12 timer. Kan ligeledes tilberedes i en ovn.  

Kartoffelsalat: Mayonnaisen røres med dilddressing, salt og peber. Derefter tilsættes cremefraice og dressingen smages til. Ved til sidst fintsnittet agurk, rødløg og purløg samt de afkølede kartofler i dressingen.

Majs: Majsene grilles ved direkte varme til bladene er brankede. Bladene pilles af majsene, og majsene grilles kort ved direkte varme, for at give dem lidt kulør. De pensles til sidst med smeltet smør og krydres med salt og peber.

Ingredienser:

  • 1,2 kg. oksespidsbryst
  • 3 spsk. brun farin
  • 1½ spsk. salt
  • ½ tsk. cayennepeber
  • ½ tsk. peber
  • 1 fed hvidløg
  • 0,25 l. Cola

Kartoffelsalat

  • 700 g. kogte/bagte nye kartofler i halve
  • 100 g. mayonnaise
  • 100 g. creme fraiche
  • ½ agurk uden kerner
  • 1 lille rødløg
  • 1 bundt purløg
  • 70 g. dilddressing
  • salt og peber

Majs

  • 4 majskolber med blade på
  • salt og peber
  • 50 g. smeltet smør

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Oksespidsbryst u/ben
    1000 g
    95,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook