Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Indisk inspireret kalkunbryst med stegte ris

Indisk inspireret kalkunbryst med stegte ris

4 personer

Hak hvidløg og chili og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Smør kalkunbrystet ind i marinaden og lad det marinere i ca. 2 timer. Steg herefter kalkunbrystet i ovnen ved 180 grader i ca. 50 minutter.

Risene koges møre i bouillon. Imens skæres grønsagerne i tynde strimper og svitses på panden i lidt olie. Tilsæt risene og krydr med salt og peber.

Kalkunen skæres i skiver og serveres sammen med risene. Top retten af med friskhakkede krydderurter.

Ingredienser:

Marineret kalkunbryst:

 

1 stk. kalkunbryst

2 dl. græsk yoghurt

4 fed hvidløg

½ frisk chili

4 tsk. paprika

4 tsk. havsalt

Saft fra 2 lime

 

Stegte ris:

 

320 g parboiled ris

1 porre

4 gulerødder

1 rød peber

2 store persillerødder

1 stort løg

½ bouillonterning

Olie

Salt, peber

Friskhakkede krydderurter (f.eks. bredbladet persille og koriander)

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Kalkunbryst neutral
    1 stk. (1200 g)
    114,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook