Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Marineret lammeculotte m. kartoffel-/ fennikelsalat

Marineret lammeculotte m. kartoffel-/ fennikelsalat

4 personer

Lammeculotterne brunes af på panden og steges færdig i oven ved 175 grader til kødet har en kernetemperatur på ca. 58 grader. Lad derefter kødet trække i ca. 20 min.

De forbagte kartofler, æbler, fennikel og forårsløg snittes i skiver og blandes i en skål.

Limesaft, honning, salt, peber og mynte blandes til en dressing og hældes ud over salaten.

Rugbrødstern ristes sprøde i olie på en pande og drysses oven på salaten. 

Ingredienser:

700 g marineret lammeculotte

 

Salat:

 

400 g forbagte små kartofler

2 æbler

1 fennikel

1 bundt forårsløg

3 skiver rugbrød i tern

 

Frisk limesaft af 1 lime

Honning

Salt, peber

3 spsk. olivenolie

Lidt hakket mynte

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Lammeculotte
    1 stk. (350 g)
    69,65 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook