Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Andebryst med abrikosfyld

Andebryst med abrikosfyld

4 personer

Der skæres en lomme fra siden lige under fedtet, der fyldes med det finthakkede fyld. Brystet snørres i begge ender evt. midtpå (der kan også bruges en tandstik). Man kan også lave et snit på langs med brystet og komme fyldet deri. Kom andebrystet i et ildfast fad med væde og lidt friskpresset appelsinsaft. Steges ved 175°C i ca. 35 min.

Ingredienser:

  • 4 andebryst á 150 g
  • 15-20 stk. abrikoser 
    (tørret, snittet)
  • 1 lille pot koriander 
    (frisk, snittet)
  • ca. 2 stk. forårsløg 
    (fintsnittet)
  • Salt og peber
  • 1 appelsin

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Andebryst Berberi
    1 stk. (350 g)
    56,00 kr.
    Se mere
  2. Andebryst Berberi, appelsin marineret
    1 stk. (350 g)
    56,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook