Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Appelsinmarineret andebryst på bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos

Appelsinmarineret andebryst på bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos

4 personer

Læg andebrysterne på panden med fedtsiden ned og tænd for varmen. Fedtet smelter langsomt og når der har fået gylden farve, vender man dem et par gange., så de er gyldne hele vejen rundt.

Skær rødkål i passende grove stykker. Skær æblerne i både og gem et par til pynt. Bland rødkål, æbler, svesker, abrikos og læg det i et ildfast fad.

Kom andebrysterne ovenpå og overhæld med lidt andefedt og vand så blot bunden er dækket. Tilbered det i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutter eller til andebrysterne har en kernetemperatur på 54 grader. Så er de let rosa.

 

Ingredienser:

2 appelsinmarinerede andebryst

1/4 rødkål

2 æbler

½ håndfuld tørret abrikos

½ håndfuld svesker

Et par anis og nelliker

Salt og peber

Lidt andefedt og vand

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Andebryst Berberi, appelsin marineret
    1 stk. (350 g)
    56,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook