Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Hjemmelavet sylte

Hjemmelavet sylte

8-10 personer

Kødet sættes over i koldt vand. Det skal kun lige dækkes af væde og koges sammen med larubærblade i ca. 2 timer. Husk at skumme suppen.

Når kødet er mørt, skal det kunne pilles fra benene. Gem suppen fra kødet.

Fjern sværen, skær kødet ud i mindre stykker og kom det op i et fad. Pisk krydderier og løg i 3-4 dl. suppe. Læg husblads i blød i koldt vand og tag det op efter 5-10 min. Læg det i en skål og sæt det over en gyde eller lignende med varmt vand så det smelter. Rør herefter husbladsen op i suppen. Fordel supen godt med kødet så det sækker og kom det i forme.

Stil det i køleskabet til det bliver stift.

Ingredienser:

1 svineskank

1½ kg svinebov

1 finthakket løg

30 g salt

6 g peber

2 g allehånde

2 g nelliker

2 laurbærblade

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook