Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Revelsben med kirsebærsirup og sprød rødkålssalat

Revelsben med kirsebærsirup og sprød rødkålssalat

4 personer

Dup kødet godt af inden det skal tilberedes. Kom farin eller almindeligt sukker på panden og lad det smelte.

Tilsæt smørret og lad det smelte, hæld kirsebærsirup på og lad det varme godt op og rør rundt til det er en samlet masse. Kom revelsbenene på og lad det glasere godt ind.

Kom revelsbenene i ovnen ved 180 grader let tildækket af stanniol i 40 minutter.

 

Ingredienser:

1,2 kg. revelsben

100 g brun farin

50 g smør

1 dl kirsebærsirup

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Revelsben
    500 g
    44,98 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook