Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Julepostej med julens krydderier

Julepostej med julens krydderier

4 personer

Lav en blanding af hakket lever, spæk og løg. Rør æg, salt og krydderier i.

Smelt smørret i en gryde og pisk melet i. Kom lidt mælk i af gangen under omrøring. Kog jævningen sammen 3-4 minutter under omrøring. Rør opbagningen i levermassen.

Smør et par aluforme eller brødforme. Kom levermassen i. Bag leverpostejen i ovnen ved 175° i et vandbad i ca. 1 time.

Leverpostejen kan pyntes med sprødstegte baconskiver dryppet godt af på at stykke køkkenrulle. Champignoner svitses på panden i det afsmeltede baconfedt og bruges som pynt på leverpostejen sammen med baconskiverne. Serveres med rugbrød og syltede rødbeder.

Ingredienser:

  • ½ kg svinelever
  • 200 g fersk spæk
  • 2 løg
  • 2 æg
  • 1½ tsk. salt
  • Groftkværnet peber
  • 1 tsk. stødt allehånde
  • ½ tsk. stødt nellike
  • 125 g smør
  • 100 g hvedemel
  • ½ liter kogende sødmælk
  • Bacon i skiver
  • 200 g champignon i kvarte

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook