Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Mørbradbøf med bløde løg

Mørbradbøf med bløde løg

4 personer

Vend bøfferne i melet og steg dem på panden i ca. 2-3 minutter på hver side.

Steg nu løgene gyldne og kog panden af i fløde. Smag til med salt og  peber og en anelse kulør for farvens skyld.

Server retten lun i et ildfast fad.

Ingredienser:

  • 1 svinemørbrad skåret i 2-3 cm. tykke skiver
  • 3 løg i tynde skiver
  • 2 dl fløde
  • Lidt kulør
  • Salt og peber
  • Mel
  • Smør eller margarine

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Mørbrad
    1 stk. (500 g)
    57,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook