Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kalvegullasch med pølser

Kalvegullasch med pølser

4 personer

Brun kødet godt af i smør i en god stegegryde. Tag lidt af gangen. Det er vigtigt, at det hele bliver brunet godt af. Steg pølserne med til sidst og tag det hele op. Skær gulerødder, blegselleri og svampe i tern og steg det af i resten af smørret til det er gyldent.

Tilsæt paprika, spidskommen, kød, pølser, salt og peber, bouillon og lad retten simre i 1½ time til det er gyldent og mørt.

Retten kan serveres som den er med lidt gode ris til. Saucen kan også sies fra og justeres lidt ved en jævning for herefter at komme tilbage i gryden med kød og urter.

Riv lidt citronskal over retten ved servering.

Ingredienser:

800 g skært kalvekød i tern

200 g pølser i skiver

100 g svampe

2 stængler blegselleri

4 gulerødder

1 citron

1 spsk. spidskommen

7 dl okse- eller kalvebouillon

2 spsk. paprika

50 g smør

Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Kalvegullasch af inderlår
    500 g
    84,98 kr.
    Se mere
  2. Gullasch af okseinderlår
    500 g
    79,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook