Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Pulled beef i øl og chipotle med sprøde kartofler

Pulled beef i øl og chipotle med sprøde kartofler

4 personer

Rør krydderier, farin og olie godt sammen. Fordel det grundigt på kødet og lad det gerne trække et par timer. Man kan med fordel marinere og lade det trække i en frysepose. Læg kødet i en stegeso eller et ildfast fad med låg på. Sæt den i ovnen ved 125°C i 6-7 timer. Lad den trække i en halv time og træk så kødet fra hinanden. Man kan evt. sætte kødet i ovnen om aftenen og tage det ud om morgenen.

Sprøde kartofler: Vend kartofler godt i olie, salt og peber og rist i ovnen ved 180° i ca. 30 minutter.

Byd hertil en grov salat og et godt brød.

Ingredienser:

  • 1 kg oksetykkam
  • 1 dl brun farin
  • 1 spsk. paprika
  • 1½ spsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 tsk. chipotle (tørret, røget paprika)
  • 2 spsk. olie
  • 1 dl mørk øl

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Oksesteg til gryde
    1000 g
    109,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook