Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Ølbraiseret svineskank med sprød svær og sellerimos

Ølbraiseret svineskank med sprød svær og sellerimos

4 personer

Rids sværen og gnid den med groft salt. Kan med fordel gøres dagen før. Brunes af i en gryde eller stegeso i lidt fedtstof. Tilsæt urter og øl. Lad retten simre i 2½ time under låg i ovn ved 160°C eller på komfuret.

Efter 2½ time tages skanken op og steges i ovnen ved 180°C i yderligere 1 time. Sværen må gerne blive sprød.

Riv appelsinskal over sværen inden servering. Serveres med sellerimos.

Sellerimos: Selleri og kartofler koges møre, tilsættes smør og evt. lidt kogende vand. Piskes til mos og smages til med salt og peber samt persilledrys.

Ingredienser:

  • 1 svineskank med svær
  • 1 øl
  • 3 kviste rosmarin
  • 2 store løg i tern
  • 2 gulerødder i 2 cm tykke skiver
  • 2 persillerødder i 2 cm tykke skiver
  • kruspersille til pynt
  • 1 appelsin
  • salt og peber

 

Sellerimos

  • 1 selleri, skrællet og skåret i kvarte
  • 1 kg kartofler
  • 100 g smør

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Svineskank
    1 stk. (1200 g)
    64,80 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook