Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Nakkefilet braiseret i ovn med mørk øl

Nakkefilet braiseret i ovn med mørk øl

4 personer

Fremgangsmåde

Brun fedtstof i stegeso eller gryde. Vend kødskiverne i mel og brun dem på begge sider, til de tager farve. Tilsæt blommer, porrer, løg, estragon og øl. Læg låg på og lad retten simre i 1 time og 15 minutter. Husk at krydre med salt og peber.

Rist mandlerne på en pande til de tager farve. Tilsæt soya og lad det koge ind til det hele er fordampet.

Kog spelten som anvist på posen, sigt væden fra. Sauter løg i gryden. Tilsæt fløden og kværnet peber. Lad det koge ind til cremet konsistens.
Vend æbletern og de soyastegte mandler i spelten.

 

Ingredienser:

Ingredienser

- 1,2 kg. nakkefilet skåret i 3 cm tykke skiver

- mel

- fedtstof til stegning

- 300 gr. blommer, halveret og uden sten

- 1 porre i skiver

- 2 store løg i tern

- 4 kviste estragon

- 75 cl. mørk øl

- groft salt og peber

 

Perlespelt

- 2 dl. perlespelt

- 2 dl. fløde

- 1 skalotteløg, finthakket

- 1 æble i små tern

- 1 håndfuld mandler

- 3 spsk. soya

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Nakkefilet HEL
    1 stk. (2000 g)
    168,00 kr.
    Se mere
  2. Nakkekoteletter
    4 stk. (700 g)
    60,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook