Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kyllingebryst i fad

Kyllingebryst i fad

4 personer

Læg kartoflerne i en bradepande og forbag dem ved 180°C i ca. 15 minutter.

Kyllingebryst brunes på begge sider på en pande og lægges derefter ned i bradepanden til kartoflerne sammen med champignon og selleri.

Bland fløde, bouillon, estragon, salt og peber og hæld det over kød og grøntsager i bradepanden.

Bages færdig ved 180°C i 30 minutter.

Ingredienser:

  • 4 kyllingebryst
  • 250 gr. champignon i halve
  • 250 gr. knoldselleri i tern
  • 600 gr. nye, danske kartofler
  • ½ liter fløde
  • 2½ dl. hønsebouillon
  • frisk estragon
  • salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Kyllingebryst, Puszta marineret
    2 stk. (220 g)
    29,90 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook