Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Marineret nakkekotelet m/råsyltet blomkål og broccoli

Marineret nakkekotelet m/råsyltet blomkål og broccoli

4 personer

Brun koteletterne uden fedtstof på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme, 3-4 min. på hver side. Nakkekoteletterne er også velegnede til at grille.

Lav en blanding af citronsaft, flormelis, sennep, salt og peber. Smag dressingen til og vend blomkål og broccoli i.

Server nye, danske kartofler til. 

Ingredienser:

  • 4 marinerede nakkekoteletter
  • 1 blomkål i små buketter
  • 1-2 broccoli i små buketter
  • citronsaft
  • flormelis
  • sennep
  • salt og peber
  • Evt. nye kartofler

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Nakkekoteletter, gyros/hvidløg marinerede
    2 stk. (350 g)
    49,90 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook