Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Stegt svinekotelet med smørdampede sukkerærter og kartofler

Stegt svinekotelet med smørdampede sukkerærter og kartofler

4 personer

Lad smørret gyldne i en pande, og brun koteletterne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme, 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Tag koteletterne op på et serveringsfad, og hold dem varme.

Kom smør, salt og citronsaft i en stor gryde og bring det i kog. Tilsæt grønsagerne og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 4 min. Rør af og til. Tilsæt peber og smag til.

Serveres sammen med nye, danske kartofler.

Ingredienser:

  • 4 stk. svinekoteletter
  • salt og peber
  • 25 gr. smør
  • 300 gr. karotter
  • 300 gr. sukkerærter
  • 25 gr. smør
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1½ spsk. sukker
  • 2 tsk salt
  • Nye, danske kartofler

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Koteletter uden ben
    1 stk. (150 g)
    22,95 kr.
    Se mere
  2. Koteletter med ben
    4 stk. (1000 g)
    103,80 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook