Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Marokkanske bøffer med feta og tomat

Marokkanske bøffer med feta og tomat

4 personer

Form 8 små bøffer og skær tomater og feta ud i passende skiver. Byg bøfferne sammen med tomat og feta. Krydr med salt og peber og tilbered dem på en varm lukket grill i ca. 8-10 minutter.

Ønsker du ekstra smæk på den marokkanske smag kan du tilføre oksefarsen hakket skalotteløg, hakket hvidløg, hakket frisk koriander, spidskommen og paprika inden bøfferne formes.


Marokkansk mad er kendt for sin 'anything-goes'-tilgang til smagen, så om du vælger at tilføre alle krydderierne eller kun nogle er helt op til dig.

Ingredienser:

Marokkanske bøffer

  • 700 gr. hakket oksekød
  • 2 bøftomater
  • 150 gr. feta i blok eller skiver
  • 4 små spyd
  • salt og peber

Evt. til ekstra krydring af bøfferne

  • 1 skalotteløg
  • 2 stængler koriander
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • ½ fed frisk hvidløg

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket oksekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    32,95 kr.
    Se mere
  2. Hakkebøffer, formede
    1 pakke (4 stk)
    50,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook