Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Baconfrikadeller med marineret kartoffelsalat

Baconfrikadeller med marineret kartoffelsalat

4 personer

Frikadeleller: Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej. Tilsæt løg, peber og æg og rør det sammen. Rør mælken i lidt efter lidt. Rør mel i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Form derefter farsen til 8 frikadeller og svøb dem i bacon inden de steges ca. 5 minutter på hver side.

Kartoffelsalat: Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en stor skål. Vend kartofler, fintsnittede forårsløg og finthakket peberfrugt i marinaden og stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ingredienser:

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 lille løg i meget fine tern
  • ½ dl. hvedmel
  • ½ dl. mælk
  • 1 tsk. salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon
  • lidt olie til stegning

Kartoffelsalat

  • 600 gr. små kogte kartofler
  • 3/4 dl. Dijon sennep
  • 3/4 dl. oliven olie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • ½ bundt forårsløg
  • 1 peberfrugt

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook