Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Frugtfarseret ribbenssteg med karrykål

Frugtfarseret ribbenssteg med karrykål

4 personer

Rør farsen med mælk, frugt og krydderier.

Rids sværen på ribbensstegen helt ned til kødet med  ½ centimeters afstand. Skær en lomme ind i stegen fra begge ender. Kom frugtfarsen ind i lommen. Gnid sværen med salt og vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.

Læg stegen på en rist i en lille bradepande, så sværen ligger så lige som muligt. Sæt stegen i ovnen ved 200° i ca. 1½ time eller til kødet er gennemstegt.

Skær hvidkålen i meget tynde strimler. Sauter løget i olie sammen med karry. Tilsæt det strimlede hvidkål og sauter yderligere et par minutter. Tilsæt bouillon og lad kålen småsimre i ca. ½ time. Smag til med salt og peber.

Ingredienser:

  • 1,2 kg. ribbenssteg u/ben
  • 150 gr. hakket svinekød
  • 75 gr. tørrede tranebær
  • 75 gr. tørret eller frisk mango eller melon
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 spsk. mælk

Karrykål

  • 800 gr. hvidkål i strimler
  • 1 løg i tern
  • 1 spsk. karry
  • ½ tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 dl. svinebouillon
  • lidt olie

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Ribbenssteg med ben, kogesiden
    1 stk. (1200 g)
    83,94 kr.
    Se mere
  2. Ribbenssteg med ben, stegesiden
    1 stk. (1200 g)
    83,94 kr.
    Se mere
  3. Hakket svinekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    27,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook