Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Koteletter med frisk pasta i urtecreme og råsyltede urter

Koteletter med frisk pasta i urtecreme og råsyltede urter

4 personer

Varm olie og smør på panden ved god varme, men uden at det branker. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.

Råsyltede urter: Skær gulerødder og kinaradisse i papirtynde strimler. Forårsløgene snittes helt fint. Bland fintrevet skal af citronen, saften af citronen og honning. Vend de snittede urter i dressingen og lad de marinerede urter trække minimum 30 minutter inden servering.

Pasta i urtecreme: Kog den friske pasta i letsaltet vand tilsat 1 tsk. olie i ca. 3 minutter. Hæld derefter pastaen i en sigte og brus det over med koldt vand, så det stopper kogningen.

Fløden koges op, så den tykner let, og tilsættes krydderurterne. Vend pastaen i urtecremen og smag til med salt og peber.

Ingredienser:

  • 4 koteletter med ben
  • salt og peber
  • olie og smør til stegning

Råsyltede urter

  • 200 gr. gulerødder
  • 200 gr. kinaradisser
  • 200 gr. forårsløg
  • saft og skal fra 1 citron
  • ½ spsk. honning

Pasta i urtecreme

  • 500 gr. frisk pasta
  • 3 dl. fløde
  • 1  håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld persille
  • salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Koteletter med ben
    4 stk. (1000 g)
    103,80 kr.
    Se mere
  2. Koteletter uden ben
    1 stk. (150 g)
    22,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook