Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Lammeculotte med asparges

Lammeculotte med grove fritter og grillede asparges

4 personer

Rids fedtkanten på culotterne. Gnid fedtet med lidt salt og peber. Steg dem i ovnen i 30 minutter ved 170°C og lad dem hvile i 20 minutter inden de skæres i skiver.

Grillede asparges: Roden brækkes af aspargesene og de vendes i lidt olie. De lægges på en grill eller en grillpande og grilles til de får grillstriber. Tages fra varmen og krydres med lidt salt og peber.

Grove fritter med skræl: Vask kartoflerne grundigt og skær dem i både med skræl. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 5 minutter og skyl dem herefter i iskoldt vandbad i ca. 10-15 sekunder. Lad dem tørre lidt og vend dem i olivenolie og krydder med groft salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200°C i 30-40 minutter til de er gyldne og sprøde.

Chili/hvidløgsmayonnaise: Bland mayonnaise og sød chilisauce og tilsæt presset hvidløg efter smag.

Ingredienser:

  • 2 stk. lammeculotter
  • salt og peber
  • 1 bundt asparges
Grove fritter
  • 1,2 kg. kartofler med skræl
  • salt og peber
  • olivenolie
Chili/hvidløgsmayonnaise
  • 1 dl. mayonnaise
  • 1 dl. sød chilisauce
  • 3 pressede fed hvidløg

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Lammeculotte
    1 stk. (350 g)
    69,65 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook