Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Lammeskank med kartoffelpuré

Lammeskank med kartoffelpuré

4 personer

Lammeskanker: Brun kød, løg og hvidløg af i en stegeso eller stegegryde, så det hele tage farve. Tilsæt derefter mørkt øl, lakridsrod og krydderurter og lad det simre under låg i 2½ - 3 timer, eller i ovnen ved 160°C. Kog skyen ind til 1½ - 2 dl. og tilsæt det kolde smør lige inden servering.

Kartoffelpurè: Skræl og kog kartoflerne.

Hæld næsten alt vandet fra kartoflerne, lad 2 - 2½ dl. være tilbage i bunden.

Skær løg, hvidløg og peberfrugt ud i fine tern og sauter på en pande.

Hak persillen fint.

Blend løg, hvidløg, peberfrugt, salt, peber, muskatnød og persille sammen med kartoflerne, til den ønskede konsistens.

Ingredienser:

  • 2 stk. lammeskanker
  • 1 lakridsrod
  • 1 løg i grove tern
  • 5 fed hvidløg
  • 3-4 stk. friske rosmarin- eller timiankviste
  • ½ liter mørk øl
  • 50 gr. koldt smør
Kartoffelpurè
  • 800 gr. kartofler
  • 1 grøn peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • 1½ løg
  • 1 bundt persille
  • salt og peber
  • revet muskatnød
 

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Lammeskanker 3 stk.
    1 pakke
    142,66 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook