Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Røget kylling med æble-porresalat

Røget kylling med æble-porresalat

4 personer

Kyllingen steges i ovnen ved 170°C i 50 - 55 minutter. Den er også meget velegnet til grillen. Grilles ved indirekte varme i 50 - 55 minutter.

Æble/porresalat: Creme fraiche og sukker piskes sammen. De øvrige ingredienser til salaten vendes sammen og anrettes i en skål.

Kan serveres med sprøde croutoner gratineret i ost. Riv lidt ost ud over brødskiver og bag dem i ovnen ved 180°C til de er gyldne.

Kartoffeltip: Tag 800 gr. vaskede kartofler i både og kog dem i 5 - 8 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af, og læg dem i et ildfast fad. Kom kyllingen på en rist og sæt fadet med kartoflerne under kyllingen så fedtet drypper ned i kartoflerne. Følg stegeanvisningen.

Husk at vende kartoflerne flere gange.

Hvis man ønsker en kraftig smag i kartoflerne, kan man evt. lægge timiankviste ved.

Ingredienser:

  • 1 røget kylling
Æble/porresalat
  • ½ porre i tynde skiver
  • 2 æbler i tynde både
  • saft fra en appelsin
  • 2 dl. creme fraiche 38%
  • 1 spsk. sukker
 

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook