Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Braiseret svineskank

Braiseret svineskank

4 personer

Snit skankerne i sværen uden at skære for meget i fedtet. Knus hvidløg, koriander og peberkorn i en morter og gnid blandingen ind i skankerne sammen med salt.

Smelt smør og olie i en stegegryde. Brun skankerne på alle sider og læg dem til side.

Hak skalotteløgene og svits dem i gryden. Læg skankerne tilbage i gryden. Hæld øl og æbleeddike over. Tilsæt salvie- og timianblade. Læg låg på gryden og lad den simre på semilavt blus i mindst 2 timer.

Tag skankerne op og læg dem på et fad i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter, så sværen  bliver sprød. Si saucen og kog den ind til den begynder at tykne. Smag til med salt og peber.

Kartofler med rodfrugter: Skyl kartofler og rodfrugter. Krydr dem med salt og peber. Hæld olie over, sæt dem i ovnen i et fad og steg dem i ca. 35 minutter ved 180°C.

Ingredienser:

  • 4 svineskanker afhængig af størrelse
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. hel koriander
  • 10 peberkorn
  • salt
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 skalotteløg
  • 1 mørk øl
  • ½ liter vand eller fond
  • 1 dl. eddike
  • blade fra 1 bundt salvie
  • blade fra 1 bundt timian
  • 600 g. kartofler
  • 300 g. rodfrugter i stykker

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Svineskank
    1 stk. (1200 g)
    64,80 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook