Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Fransk kalvesteg med portvinssauce

Fransk kalvesteg med portvinssauce

4 personer

Kalvestegen steges i 90 minutter ved 160°C.

Portvinssauce: Løget sauteres i lidt smør uden at tage farve. Tilsæt lidt hakket rosmarin, fond, portvin, rødvin, balsamico og frikkværnet peber. Ved jævn varme koges saucen nu ind til ca. 2 dl.

Saucen mangler nu kun lige at blive monteret - og det kan gøres lige inden servering. Kog saucen lidt mere ind og pisk den blank ed en lille klat smør.

Hvis man ønsker det, kan konsistensen justeres yderligere med et par dråber majsstivelse udrørt i vand. Smag saucen til med salt, til den er perfekt.

Ingredienser:

  • Kalvesteg med bacon
  • Kogte,  hvide kartofler
  • Glaserede perleløg
Portvinssauce
  • 3 dl. portvin
  • 1 dl. rødvin
  • 1½ dl. fond
  • ½ dl. hvid balsamico
  • 100 g. hakket løg
  • rosmarin
  • smør

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Kalvesteg med bacon, skåret af yderlår
    1000 g
    95,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook