Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Koteletter med dijonmarineret fyld

Koteletter med dijonmarineret fyld

4 personer

Bestil evt. de fyldte koteletter hos din slagter.

Koteletterne bages i ovnen i ca. 15 minutter ved 200°C.

Kartoffelbjælker: Kartoflerne skæres i bjælker, vendes i olie, krydres med salt og peber og steges i ovnen 45 minutter ved 200°C.

Hvidløgsdip: Bag et helt hvidløg i ca. 30 minutter ved 200°C. Når det er mørt, moses fedene og blandes i græsk yoghurt.

Ingredienser:

  • 4 koteletter med fyld
  • 1 kg. skrællede kartofler
  • ½ liter græsk yoghurt
  • 1 helt hvidløg
  • olivenolie
  • salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Koteletter uden ben
    1 stk. (150 g)
    22,95 kr.
    Se mere
  2. Koteletter m/fyld af hvidløg og mozzarella
    2 stk. (460 g)
    69,90 kr.
    Se mere
  3. Koteletter med ben
    4 stk. (1000 g)
    103,80 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook